Nyheter

Åpningstider i påsken

Åpningstider i påsken:
Skjærtorsdag: 15.00-02.30
Langfredag: 15.00-03.30
Påskeaften: 15.00-03.30
1 Påskedag: STENGT
2 Påskedag: 15.00-01.30

Med andre ord stort sett åpent hus. Velkommen!

Miniølfestival

Tollbugata miniølfestival «Høst Edition» på Rekord ble en braksukess så da kjører vi like godt igang med en ny vårfestival. Vi har allerede bekreftet flere av våre favorittbryggerier og flere vil komme på plakaten etterhvert!
Alle vil ta med seg sine beste brygg som dere kan godte dere med ved å kjøpe smaksbilletter i baren. Dørene åpner 14.00 også runder vi av selve arrangementet kl 21.00. Vi håper så mange som mulig tar turen innom Rekord for smaking og prating. Her er alle velkommen. Både med og uten nerdebriller på.
LØRDAG 21. APRIL PÅ REKORD BAR

Her er foreløpig lineup:

Eik & Tid
St. Hallvards Bryggeri
Aja Bryggeri
Eiker Ølfabrikk
Haandbryggeriet
Låven Bryggeri
Wettre Bryggeri
Bryggerhuset
Disko Brewing

Velkommen!

 

Ledig stilling

Ledige stillinger på Rekord Bar!

BURGERSJEF 50% stilling: Vi søker en dedikert, kreativ og hardtarbeidende kokk til vårt burgerkjøkken. Hovedsaklig jobbing torsdag-lørdag (ettermiddag/kveld). Bli med å utvikle digge burgere til Drammens befolkning! Søker må ha fylt 20 år.

SHUFFLEBOARDMANAGER: Rekord = Shuffle. Vi søker en sosial og smilende person til gjennomføring av turneringer og andre events ifm våre 3 nydelige shuffleboards. 2-6 dager i mnd. Perfekt for studenter. Søker må ha fylt 20 år.

BARTENDER: Vi søker 1 ekstra bartender hovedsaklig til helger og noen ons/tors. Du må ha erfaring fra yrket og være over gjennomsnittet interessert i Øl. Søker må ha fylt 20 år.

Send søknad til rekordjobb@gmail.com

Scroll to top